Eten
The Twisted Chef
Super Simple. Very Tasty.Er is niks mooiers dan koken! Iedereen kan het en dat is ook eigenlijk alles wat ik te vertellen heb. Ik neem je mee in de recepten die ik thuis maak, (meestal) niet te moeilijk, wel volle bak smaak!
Van de sappigste kip tot snelle pasta's waar vrienden het nog steeds over hebben. Het gaat van mijn eerste spaghetti puttanesca naar mijn favoriete rijstgerecht. Van een beuker van een smashburger naar heerlijke eenpansgerechten. En van frisse salades naar Sepp's snackbar.
Iedereen vindt koken st...
Pien's Dinner Club
Comfortrecepten, hostingtips en menu’s voor ongecompliceerde maar indrukwekkende etentjesMaak van elke maaltijd een feestje met Pien's Dinner Club, het kookboek dat je het hele jaar door kunt gebruiken. Of je nu de winter viert met een hartige stoofschotel, de lente omarmt met een frisse meloensalade, of indruk wilt maken met tagliarini met krab tijdens een zomers diner, dit boek biedt voor iedere setting iets bijzonders. En die setting beperkt zich niet alleen tot het eten zelf. Word ‘the host(ess) with the mostest’ met de tips van Pien. In dit boek deelt ze hoe je het beste...
Het ultieme mannenkookboek
Alle mannen de keuken in!
Want nu zijn er perfecte recepten voor elk type man. Recepten voor echte vleeseters, familiemannen, verleiders en beginnende koks. Makkelijke, voedzame, gezonde, zoete en klassieke recepten. Met en zonder vlees. En allemaal hebben ze één ding gemeen: ze zijn lekker! En ze lukken altijd!
Raak niet van de kook. In dit boek vindt u alle benodigde basiskennis en de beste tips en trucs. Kook- en eetplezier gegarandeerd. En voor wie niet zonder de barbecue kan, is er een...
500 airfryer gerechten
heerlijke veelzijdige recepten voor elk moment van de dagDit boek laat zien hoe u het beste kunt halen uit de airfryer, waarmee u met een minimale hoeveelheid olie of vet allerlei lekkere dingen maakt. Van traditionele grill- en frituur gerechten tot snacks zoals knapperige kikker erwten en courgettechips, en heerlijke zoetigheden zoals koekjes, cakes en muffins. Met eigentijdse recepten voor elk moment van de dag!
Veggilaine
Meer dan 60 succesrecepten van een levenslange vegetariërMeer dan 60 succesrecepten van een levenslange vegetariër
Ghislaine Voogd is al haar hele leven vegetariër. Je kunt stellen dat vegetarisch eten haar letterlijk met de paplepel is ingegoten. Tijdens de pandemie besloot ze haar voorliefde voor eten uit verveling op Instagram te delen. Niet wetende dat dit het begin was van haar succesvolle account @veggilaine, waarmee ze inmiddels dagelijks tienduizenden volgers inspireert met heerlijke, makkelijke, vegetarische recepten. Ook op Tik...
Borrelplanken
heerlijk om te delenHeerlijke, overdadige borrelplanken -en tafels, vol met verrukkelijke gerechten en heerlijke hapjes, ideaal voor een grote en kleine gelegenheden. Of je nu een verleidelijke plank met kaas en fruit, een indrukwekkende mezzeplank of een brunchplank wilt maken of juist je gasten in de tuin wilt verwennen met vis en zeevruchten of een barbecuefeest, in dit boek laten wij je zien hoe je de perfecte borrelplank en buffettafel samenstelt en presenteert. Naast de recepten krijg je allerlei tips en e...
Patisseriebijbel
Rutger bakt dé Franse klassiekers: van macarons tot madeleines en van éclairs tot croissants en briocheVan tartelettes tot macarons, van eclairs tot madeleines en van croissants tot verfijnde Franse taarten - in Patisseriebijbel vind je alle Franse klassiekers en meer. Met ruim 200 recepten en meer dan 30 technieken voorzien van stap voor stap foto's, bak jij zelf de allerlekkerste patisserie.
Smokey Goodness - The Best of BBQ Snacks
Juicy Sliders, Crispy Bites, Loaded Nacho Dip en Sticky Pork Belly Burnt Ends: snacken bij het vuur was nog nooit zo smokey & delicious. Met Smokey Goodness - The Best of BBQ Snacks bundelt Jord Althuizen 50 van zijn meest geliefde Smokey Goodness-snacks uit eerdere bestsellers. Van fingerfood en bites tot borrelbroodjes en crowdpleasing dips: dit BBQ receptenboek staat garant voor vette vingers én dikke glimlachen.Snacken is serious business. Neem een bite, laat de rook en het zou...
Fastvoer
Het kookboek voor de foodsnob met haastIn het kookboek Fastvoer laat chef, zelfbenoemd foodsnob én bestseller kookboekenauteur Tobias Camman zien dat koken volgens zijn standaard óók kan als je beperkt in je tijd zit. Fastvoer bestaat uit ca. 56 vlees-, vis- en vegetarische recepten die allemaal binnen 40 minuten op tafel staan. Ook handig is de lijst met basisrecepten voorin het kookboek die in de vriezer bewaard kunnen worden voor foodsnobs met (nog meer) haast. Elk recept is voorzien van een humoristische introductie en bijp...
Comfort
Nederlandse editieNa Simpel en Flavour is dit dé nieuwe grote Ottolenghi!
100 spiksplinternieuwe gerechten uit de altijd vernieuwende Ottolenghi-keuken
Comfort food à la Ottolenghi: dat betekent gezond, vers eten vol opbeurende smaken. Gerechten die je doen denken aan je lievelingseten als kind, herinneren aan een mooi moment of een bijzondere plek, of je simpelweg voeden na een zware dag. Klassieke geroosterde kip met orzo, een vega venkel-courgettelasagne, Kaiserschmarrn met pruimencompote: van voorgerecht t...
Deze informatie is afkomstig van debestseller60.nl.