Betaalmethodes

iDEAL is een online betaalmiddel waarmee u kunt betalen via uw eigen bank. Op dit moment is deze betaalmethode alleen te gebruiken door mensen met een Nederlandse betaalrekening. Betalingen gedaan via iDEAL worden direct van uw rekening afgeschreven. Het is niet mogelijk om een iDEAL betaling te annuleren of terug te draaien.

Het is ook mogelijk om uw bestelling te betalen door middel van een bankoverschrijving. Bij deze optie dient u het geld zelf naar onze bankrekening over te boeken. Dit kan via internetbankieren, maar als uw bank deze optie biedt, ook via een papieren overschrijvingskaart. Houd u er wel rekening mee dat wij de bestelling pas in behandeling nemen als wij het geld op onze rekening hebben ontvangen.

In sommige gevallen is het mogelijk om te betalen in termijnen. De beschikbaarheid van deze betaalwijze hangt van een aantal zaken af. Zo dient het bestelbedrag boven een bepaalde drempel uit te komen en dient het risicoprofiel laag te zijn. Als betalen in termijnen mogelijk is ziet u deze betaaloptie vanzelf verschijnen als u gaat afrekenen. Bij betalen in termijnen doet u altijd eerst een aanbetaling via iDEAL. Het resterende bedrag zal hierna verdeeld worden over twee tot drie termijnen. Tussen deze termijnen zit telkens één maand. Aan het betalen in termijnen zijn wel kosten verbonden.

Indien uw werkgever de studieboeken betaalt is het ook mogelijk om op rekening te betalen. Als u van deze optie gebruik wilt maken dient u contact op te nemen met onze klantenservice.