BBQ Kamado - Fire, Food & Friends

Techniek, know-how en recepten

Voorzijde
Achterzijde
Inkijkexemplaar
9,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel
ISBN: 9789036644860
Uitgever: Rebo Productions
Jaar van uitgave: 2022
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Fabian Beck, Giuseppe Messina, Rob Reinkemeyer, Stephan Stohl
Druk: 1
Pagina's: 128
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2022
Vervanger van: 9789036644242
NUR: Koken en apparatuur Basis kookboeken Lifestyle algemeen

Zo fraai als het uiterlijk is, zijn ook de kwaliteiten van de keramische barbecue: grillen, koken - hij kan het allemaal. Alleen het bedienen ervan is wat ingewikkelder dan bij de bekende open barbecue en daarvoor is enige basiskennis wel nodig.

Dit boek is zeer geschikt voor kamado-beginners en iedereen die de aanschaf van een keramische barbecue overweegt.