Rik en Jesper overleven op een onbewoond eiland

Voorzijde
Achterzijde
Inkijkexemplaar
17,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel
ISBN: 9789043932042
Uitgever: Kosmos Uitgevers
Jaar van uitgave: 2024
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Rik Kleeven, Jesper Weijs
Druk: 1
Pagina's: 256
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2024
NUR: Fictie kinder- en jeugdboeken algemeen

Rik Kleeven en Jesper Weijs ken je van hun YouTubekanaal Glowmovies. In hun video’s bouwen ze de gekste creaties en bedenken ze de vetste uitdagingen. In hun tweede kinderboek ‘Rik en Jesper overleven op een onbewoond eiland’ beleven ze weer de bizarste avonturen.

Rik en Jesper doen namelijk met hun zelfgebouwde boot mee aan de befaamde zee-eendenrace, de enige race ter wereld met vier keer de letter ‘e’ achter elkaar. Onderweg komen ze in een afgrijselijke waterhoos terecht en ze belanden op een onbewoond eiland. Ze bouwen een hutje en overleven op kokosnoten en mango’s.

Maar… is het eiland wel echt onbewoond? Ze horen rare geluiden en bovendien verdwijnen er soms spullen. Zullen Rik en Jesper ooit nog van het eiland afkomen? En wie wint die zee-eendenrace nou eigenlijk?

In deze humoristische en avontuurlijke graphic novel komen tekst en beeld op een vindingrijke manier samen: illustraties, handgeschreven tekst en strips van Tamara Boon wisselen elkaar af om het verhaal helemaal tot leven te brengen.

Lees meer