Indorock
Indonesische smaken in een nieuwe jas
Voorzijde
Achterzijde
Inkijkexemplaar
39,99
Levertijd: 4 dagen
ISBN: 9789038806761
Uitgever: Nijgh & Van Ditmar
Jaar van uitgave: 2019
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Vanja van der Leeden, Remko Kraaijeveld
Druk: 1
Pagina's: 288
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2019
NUR:
Uitgever: Nijgh & Van Ditmar
Jaar van uitgave: 2019
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Vanja van der Leeden, Remko Kraaijeveld
Druk: 1
Pagina's: 288
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2019
NUR:
In Nederland kennen we vooral de Indische keuken, terwijl de Indonesische keuken natuurlijk nog veel meer in zich heeft. En met al zijn aromatische planten en specerijen knalt hij van de smaken: diepzuur van tamarinde, gedurfde hartigheid van trassi, boterige pandan, geurig citroengras, weelderige kokos, peperige laos.
Het kookboek Indorock herdefinieert de Indonesische keuken en steekt ’m in een nieuwe jas. Verwacht geen ingewikkelde fusion, maar verrassende nieuwe combinaties met het vertrouwde comfort food. Auteur Vanja van der Leeden jongleert met smaken en specerijen en fotograaf Remko Kraaijeveld vertaalt dat in funky beeld. Indorock laat zien dat de Indonesische keuken ook eigentijds kan zijn.