De avonturen van Rutger, Thomas en Paco deel 3

Voorzijde
Achterzijde
Inkijkexemplaar
17,99
Met 5% studentenkorting
Voor 17,09 i
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel
ISBN: 9789030509516
Uitgever: BILLY BONES
Jaar van uitgave: 2023
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Thomas van Grinsven, Rutger Vink
Druk: 1
Pagina's: 176
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2023
NUR: Fictie 7-9 jaar

Het Pretpark is het superspannende derde boek van YouTubers Rutger Vink (Furtjuh), Thomas van Grinsven (Gewoon Thomas) en hun hond Paco.

Rutger, Thomas en Paco zijn uitgenodigd voor de opening van een heel bijzonder pretpark: Pacoland! Ze krijgen een rondleiding van de eigenaar van het park, Ilona Muis. Maar waarom gedraagt ze zich zo vreemd?

Als Rutger, Thomas en Paco in de grootste achtbaan ter wereld zitten en ze steeds sneller en sneller gaan, staan ze voor een wel heel grote verrassing…

‘De avonturen van Rutger, Thomas en Paco’ is dé succesvolle en prijswinnende kinderboekenserie van dit moment. Het Pretpark is het derde deel in de serie.

Nederlandse Kinderjury

De avonturen van Rutger, Thomas en Paco hebben twee keer de Kinderjuryprijs gewonnen in de leeftijdscategorie 6 t/m 9 jaar met De Magische Halsband en De Tijdmachine. De Magische Halsband won de Kinderjuryprijs in 2022, De Tijdmachine won in 2023. De Kinderjuryprijs is een prijs die volledig door kinderen zelf wordt bepaald en is de belangrijkste publieksprijs.

Gouden Boeken

De Magische Halsband en De Tijdmachine zijn beide door Stichting CPNB bekroond met een Gouden Boek. Voor kinderboeken betekent dit dat er meer dan 75.000 exemplaren zijn verkocht.

Lees meer