Coco, kijk uit!

Voorzijde
Achterzijde
Inkijkexemplaar
16,99
Met 5% studentenkorting
Voor 16,14 i
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel
ISBN: 9789025775728
Uitgever: Gottmer
Jaar van uitgave: 2022
Verschijningsvorm: Board book
Auteur: Loes Riphagen
Druk: 1
Pagina's: 36
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2022
NUR: Prentenboeken (<6 jaar)

‘Coco, kijk uit!’ is een uniek 3D-boek vol gestanste pagina’s van stevig karton. Neem een kijkje in Coco’s prachtige groene bos, en naar alle dieren die er wonen. De eekhoorn, natuurlijk, en de kikker, maar ook de vos en de slang…

In het vervolg op het succesvolle Prentenboek van het Jaar 'Coco kan het!' gaat Coco eropuit om bloemen te plukken voor haar moeder. Verderop zien de bloemen er veel mooier uit dan dicht bij haar nest, dus ze gaat steeds verder het bos in. Maar hier wonen ook gevaarlijke dieren. Dan hoort Coco geritsel tussen de struiken… Wie is daar? Kijk uit voor die poes, Coco! Door de gestanste pagina’s en de rijk geïllustreerde platen vol details is 'Coco, kijk uit!' een spannend 3D-boek met veel doorkijkjes. Wie zitten er allemaal in dit prachtige bos verstopt?

Loes Riphagen heeft van ‘Coco, kijk uit!’ en beeldschoon en bijzonder boek gemaakt, met niet alleen de gestanste pagina’s maar ook, zoals we van haar gewend zijn, leuke details die het boek keer op keer leuk maken om voor te lezen en te ontdekken.

Lees meer