De wereld: het boek

Een reis langs alle landen: nooit volledig, wel origineel

Voorzijde
Achterzijde
Inkijkexemplaar
24,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel
ISBN: 9789000391783
Uitgever: Spectrum
Jaar van uitgave: 2024
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: De Speld, De Grote Podcastlas
Druk: 1
Pagina's: 240
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2024
NUR: Humor Sociale geografie algemeen

De Grote Podcastlas en De Speld presenteren: de betrouwbaarste landengids aller landengidsen!

‘Niks aan toe te voegen.’ Moeder Aarde

De wereld: het boek is nu al het beste boek ter wereld met de titel De wereld: het boek. Een satirisch, geografisch overzicht van alle landen, met bekende namen als Nederland, België, Kirgizië en natuurlijk Kiribati. Laat je meevoeren op deze wereldreis boordevol wetenswaardigheden over de natuur, de wereldbevolking en meer van dat soort randzaken.

De makers van De Grote Podcastlas en De Speld slaan de handen ineen voor deze nooit volledige, maar wel originele reis langs alle landen ter wereld. Van het enige varken in Afghanistan tot de spijbelpolitiek van Zweedse kinderen en alles daartussenin. Dit is zonder twijfel het beste boek om nooit te mogen gebruiken bij een eindexamen aardrijkskunde.

NU met recensies van ALLE vlaggen van de wereld!

Over De wereld: het boek:

‘Met dit boek staat de wereld weer centraal in het heelal.’ Copernicus

‘Voor 99% een compleet betrouwbaar boek.’ Kim Jong-un

De Grote Podcastlas is de grootste aardrijkskundige podcast van Nederland. Elke week behandelen sociaalgeografen Max, Leon en Hugo een ander land op alle facetten. Ze gaan in op de mensen, de geschiedenis en de politiek. Daarnaast bespreken ze de natuur, economie en toerisme en tot slot de kunst, muziek, keuken en sport.

De Speld brengt al meer dan 15 jaar betrouwbaar nieuws en is het grootste satirische platform van het land. Naast actuele satire, schrijven de redacteurs van De Speld ook beschouwende boeken, zoals over de Nederlandse geschiedenis (Nederland: het boek) en over de toekomst (De toekomst: het boek). In 2022 verscheen bij Spectrum De Speld Sport winnende WK-gids, over het WK Voetbal in Qatar.

Lees meer