Pap, vertel eens / Druk 36

Pap, vertel eens / Druk 36

Geef je vader dit album cadeau en krijg het met waardevolle verhalen weer terug.
Nu in een nieuw design
We hebben het druk en leven in een maatschappij die altijd 'aan' staat. Dagelijks komen er zo veel prikkels op ons af dat onze aandacht bijna constant gefragmenteerd is. Daardoor vergeten we soms wat écht belangrijk is in het leven: de connectie voelen met de mensen die belangrijk voor je zijn. Volgens Elma van Vliet zit geluk in verbinding. Verbinding met jezelf en de mensen om je heen. Vaderdag is zo’n uitgelezen moment om de tijd te nemen voor elkaar. Met de DIY-boeken van Vertel eens geef je deze Vaderdag een cadeau met betekenis.
Na het grote succes van Mam, vertel eens in een nieuw design, worden Pap, vertel eens en Opa, vertel eens ook gerestyled. De DIY-boeken – die helpen bij het bewaren van mooie herinneringen voor later – komen in een eigentijds ontwerp en krijgen een rijkelijk stofomslag met aan de binnenzijde prachtig cadeaupapier. Leuk om zo het ingevulde boek weer ingepakt terug te geven aan degene die het je gaf!
Elma van Vliet is bekend geworden met het boek Mam, vertel eens, dat ze maakte voor haar moeder toen die ernstig ziek werd en ze haar nog zoveel wilde vragen. Het werd het eerste in een reeks producten die helpen bij het maken, delen en bewaren van dierbare herinneringen. Elma's boeken en spellen zorgen in de drukke wereld waarin we leven voor écht contact met de mensen om ons heen.

EAN: 9789000374229
Auteur: Elma van Vliet
Pagina's: 160
Uitgever: Spectrum

€ 20,99