Peru - Hét kookboek

Voorzijde
Achterzijde
Inkijkexemplaar

Niet beschikbaar

ISBN: 9789045209937
Uitgever: Karakter Uitgevers BV
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Gastón Acurio
Druk: 1
Pagina's: 432
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2015
NUR: Keuken per land en streek

Genomineerd voor Kookboek van het Jaar 2015

Het alomvattende kookboek van de Peruaanse keuken

Met dit prachtige uitgevoerde, chique kookboek kan iedereen de Peruaanse keuken in huis halen en kennismaken met de gerechten die de Peruanen thuis en in lokale restaurants eten.

De Peruaanse keuken is een van de meest innovatieve en smaakvolle keukens ter wereld. Chef-koks en media van over de hele wereld prijzen de kookkunst van Peruanen de hemel in. De Peruaanse cuisine is net zo rijk en verfijnd als haar ingrediënten en kent invloeden van over de hele wereld, van Spaans en Indiaans tot Afrikaans en Aziatisch.

Peru bevat een gevarieerd scala aan recepten. Van de bekende klassiekers als quinoa, ceviche (rauwe gemarineerde vis) en lomo saltado (gemarineerd sirloinvlees) tot minder bekende gerechten als frejol colado (Peruaanse bonenpudding) en chanfainita (stoofschotel van runderlong).

Gastón Acurio is een Peruaanse kok en kookboekenauteur, en de specialist op dit gebied. Hij heeft internationaal de Peruaanse keuken op de kaart gezet. Acurio is eigenaar van 44 restaurants en heeft in Peru een eigen tv-programma.

Lees meer